top of page

Find a purpose to serve, not a lifestyle to liveAfgelopen vrijdag heb ik mijn jaar bij de School for Purpose Leadership afgerond.


In plaats van leren met het hoofd, werd het vooral leren met het hart. In deze school olv Ron van Es worden vragen gesteld als 'Waar ligt je verlangen'? 'Welke vraag wordt er aan jou gesteld?' en 'Welke reis heb je te maken'. Dat zijn geen vragen waar ik 1-2-3 antwoord op had, maar bijna een heel jaar op heb mogen kauwen. En het is nog altijd work-in-progress.


Dit mooie beeld van Morgan Harper Nichols laat iets zien van mijn purpose.


Ik wil eraan bijdragen dat mensen gehoord en gezien worden, niet alléén omdat dit hun persoonlijke zingeving ten goede komt, maar juist ook omdat we elkaar zo hard nodig hebben om het grotere geheel van de groep, de organisatie of de maatschappij tot positieve ontwikkeling en bloei te laten komen.


In mijn werk richt ik mij zoveel mogelijk op de beweging van ik naar wij naar maatschappij. Het is de beweging van binnen naar buiten en vice versa die ik wil faciliteren en waar ik met liefde mijn kennis en kunde voor inzet.


En jij, wat is ‘your purpose to serve’?


Jij kunt je trouwens nog aansluiten bij de derde groep Purpose Leaders die op 27 november van start gaat, check de website www.purposeleadership.nl

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page